اخذ اقامت دائم کانادا از طریق نیروی فنی فدرال

 

سحبانیوز سایت حقوق بشر ایران  _ اخذ اقامت دائم کانادا از طریق نیروی فنی فدرال یکی از برنامه های بسیار پرطرفدار است که هر ساله به بسیاری از نیروهای فنی اقامت می دهد.

 

به گزارش خانه پناهجویان ایرانی مقیم ترکیه، از ویژگی های مثبت این برنامه ، آیلس با نمره ی متوسط و عدم ضرورت به مدرک دانشگاهی است.

لیست مشاغلی که در این گروه می توانند درخواست خود را اعلام کنند:

گروه ۷۲، متخصصین فنی صنعتی، برق و ساخت و ساز
گروه ۷۳، متخصصین فنی تعمیر و نگهداری و عملیات تجهیزات معاملات
گروه ۸۲، متخصصین سرپرستان و مشاغل فنی در منابع طبیعی، کشاورزی و تولید وابسته است
گروه ۹۲، متخصصین سرپرستان پردازش، تولید و خدمات آب و برق و اپراتورهای کنترل مرکزی
گروه ۶۳۲، مسرآشپزها و آشپزان
گروه ۶۳۳، قصابی ها و نانوایی ها
تحصیلات
همانطور که در بالا ذکر شد ، تحصیلات دانشگاهی مورد نیاز این گروه نیست.

به طور کلی افرادی که در یکی از این مراکز فنی و حرفه ای ، کالج ها مدارک فنی اخذ کرده اند ، به شرطی که مدارک خود را برای ارزیابی به یکی از موسسات معتبر ارزیابی معتبر در کانادا ارسال و مجوز لازم را دریافت نمایند.

برای دستیابی به این مراکز لطفا از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessed/how.html#designated

دانش زبان
حداقل دانش زبان برای این نیروهای فنی به شرح ذیل است:

Listening and Speaking: 5

Writing and Reading: 4

تجربه کاری :

متقاضیان لازم است نشان دهند در پنج سال گذشته ، دو سال سابقه ی کاری تمام وقت و یا پاره وقت به شرط تکمیل ساعت کاری طبق فرمول زیر داشته باشید:

تمام وقت = ۳۰ ساعت در هفته طی ۲۴ ماه یا دوسال ( ۳٫۱۲۰ ) ساعت
پاره وقت = ۱۵ ساعت در هفته طی ۴۸ ماه برابر با = ۲ سال کاری تمام وقت ( ۳٫۱۲۰) ساعت
سی ساعت در هفته طی ۲۴ ماه در صورتی که بیش از یک شغل دارید برابر با دو سال تمام وقت ( ۳٫۱۲۰) ساعت
گذراندن امتحان فنی که دولت فدرال برای ارزیابی تجربه ی کاری متقاضیان انجام می دهد.

برنامه اقامت دائم کانادا از طریق نیروی فنی فدرال و جذب نیروی متخصص در سایر استان های کانادا متفاوت است.